Otsib kodu

Pixel

Sugu: emane

Värvus: kilpkonnakarva

Karvkate: lühikarvaline

Vanus: 1 a.
  • Karlova
  • steriliseeritud | kiibitud | vaktsineeritud | parasiiditõrje | ussirohi

Kassi info

Sõbralik kassineiu Pixel on oma kodu otsingul. Kiisupreili on iseloomult parajalt armas ja iseseisev ning talle väga armastab inimesi, lisaks on tal super suur nurrumootor. Hommikuti tuleb ta oma praeguses hoiukodus voodisse kätt ja nägu hõõruma, et pai saada ning märku anda, et kõhus on ääretult suur tühjus. Nimelt meeldib Pixlile väga süüa ja peale pikka ööd on kõht ju veel eriti tühi.
Kassikesele meeldib, kui tal lastakse rahus olla ja ta tuleb sulle sülle pigem siis, kui tal endal see soov tekib. Oma rahulolematust annab Pixel märku sisesedes ja siis saabki talle ruumi anda ning küll ta lõpuks ka ise pai tuleb nuruma. Pixlit kutsudes jookseb ta kohale, kui ta just sel hetkel mõnusat iluund ei harrasta, siis ta muidugi peab und olulisemaks prioriteediks.
Pixel armastab aknast välja vaadata ja jälgida kõike õues toimuvat ning õhtuti meeldib talle diivani peal hoiuperega koos telekat vaadata.
Pixlil on üks mure ka, nimelt soovib ta olla ainuke karvapall oma uues kodus. Talle ei istu ei kassid ega koerad hästi ning pere pisipere võiks juba vanem olla ja osata lasta kassikesel rahus olla.
Vot selline vahva tegelane on Pixel. Parajalt paikiisu ja parajalt isepäine, nagu kassidele ikka kombeks.
Kui sul on võimalik talle kodu pakkuda, siis palun anna sellest meile märku.

Jaga

Kommentaarid

Ei ole veel ühtegi kommentaari

Kirjuta esimene kommentaar

Teie emaili ei avaldata

Sulge
×