Otsib kodu

Asalea

Sugu: emane

Värvus: must-valge

Karvkate: lühikarvaline

Vanus: 2 a.
  • Sillamäe
  • steriliseeritud | kiibitud | vaktsineeritud | parasiiditõrje | ussirohi

Kassi info

Asalea on üks äge kiisu, no tõesti on! Ta on ise nii tilluke, aga täis meeletut uudishimu. Kassitoas elades oli ta alati ametlikus vabatahtlike tervituskomitees esirinnas. Kiirelt oli pisike päntajalg ukse peal, kui vabatahtlikud kassituppa jõudsid ja iga kord vaatas ta uudistavalt kassitoa uksest väljapoole. Meil oli juba pikemat aega tunne, et Asaleast võiks õige pea saada selline paikiisu, kes mõnusalt jalge ümber tiirukesi teeb ja paitusi nõuab. Ja vaevalt oli kassineiu nädalakese hoiukodus olnud, kui juba ettevaatlikult lubas esimesed paid oma pehmele kasukale teha.
Asaleale väga meeldib mängida erinevate kõrisevate pallikestega ja muidugi oma sabaga. Kiisuke saab hästi läbi teiste rahulike kassidega, pidevalt võis teda leida ühe või teise kassitoa asuka kaisust magamas.

Hoiukodu kirjutab Asaleast nii:
Kui kööki lähed, jookseb Asalea sulle kohe järgi, sest ta teab, et sealt saab tavaliselt konservi. Maitsva toidu ootuses nühib ta vastu jalgu ja nurrub, kuid veel nii palju ta inimest ei usalda, et saaks talle pai ka vastu teha. Kiisupreilile tegelikult saab juba vaikselt paar paid teha, kui ta konservi sööb, kuid vahel ikka hirm võtab võitu ja ta taganeb. Kui rahulikult voodis olla, siis mõnikord ta tuleb ja keerab kerra jalgade juures. Asaleale väga meeldib väga aknast välja vaadata ja kui mõnda lindu näeb, siis üritab ka nendega suhelda.

Jaga

Kommentaarid

Ei ole veel ühtegi kommentaari

Kirjuta esimene kommentaar

Teie emaili ei avaldata

Sulge
×