Otsib kodu

Jack

Sugu: isane

Värvus: triibuline

Karvkate: lühikarvaline

Vanus: 6 a.
  • Kükita küla
  • kastreeritud | kiibitud | vaktsineeritud | parasiiditõrje | ussirohi

Kassi info

Uudiseid detsember 2023: Jackist on saanud hoiukodus paikiisu! Ennast ta selleks veel küll ei nimetaks, sest paikäel lubab ta läheneda veel vaid siis, kui ta ise ei näe, aga kui see käsi juba selga silitama hakkab, siis on ikka täitsa mõnus küll. Hommikuti tuleb Jack alati magamistuppa tervitama ja ennast kõige vastu hõõruma ning kui tasakesi voodis pikutada või diivanil istuda, siis ronib juba teise kassi julgustusega külje alla magama ka. Jack tahaks väga minna sellisesse koju, kus on juba mõni teine nurrik ees ootamas, kelle kaisus tukkudes saaks päevi mööda saata.


*
Jack on armas triibuline kiisu, kelle päästsime külma käest vahetult enne aastavahetust. Jacki mured aga kassituppa tulemisega ei lõppenud – tundus, et miski siiski vaevas teda, ta oli õnnetu ja lamas peaaegu et tardunult kassitoa nurgas. Läbisime kassipoisiga ühe tervisekontrolli teise järel, kuid tervise poolest oli tal kõik korras ja arsti hinnangul oli ta lihtsalt stressis.

Leidsime Jackile ajutise hoiukodu, kus ta muutus pisut aktiivsemaks ja liikus juba öösiti korteris ringi, kuid päeval oma lemmikkohast külmkapi ja seina vahel ei lahkunud. Suurest stressis juhtus hoiukodus ka mõningaid õnnetusi, mistõttu pidi Jack tagasi kassituppa tulema. Nüüd saab ta meil stressi maandavat ravitoitu, kuid selge on, et püsiv, päris oma kodu on see, mida tegelikult Jackil olemise parandamiseks vaja on.

Kuigi Jack eelistab endiselt mõnes varjulisemas pesas tukkuda, siis jälgib ta sealt huviga vabatahtliku kassitoas asjatamist. Ta lubab vahel pai teha, kuid veel ootab seda oma inimest, kes talle paide headuse lahti seletaks ja kiisu lõpuks ometi nurruma paneks. Jack on üles kasvanud koloonias teiste kasside seltsis ja otsib praegugi kassitoas tihti tuge mõne liigikaaslase sooja külje kõrvalt. Seega oleks hea, kui Jacki uues kodus oleks ka üks seltsiv vurruline juba teda ootamas.
Kui tunned, et oled valmis pakkuma Jackile seda, mida ta iial veel tundnud pole – kodusoojust tingimusteta armastusega – siis täida ankeet ning tule meie hurmurit vaatama!


*

Uuendatud 12.01.22:
Kui Jack Kassituppa saabus, oli ta üsnagi kehvas seisus. Ta kõrvad olid põletikus, parema kõrva taga haavand, ning kõigele sellele lisaks keskkonna muutus ja inimestega esmane kokkupuude. Kogu kompott mõjus Jackile üsnagi laastavalt. Ta lamas kassitoa puuri põrandal liikumatult, ning lasi vabatahtlikel ilma vastuhakuta ravisalvi määrida. Olime vabatahtlikega Jacki pärast mures, kuna stress võib pikendada kassi tervenemist. Õnneks leidsime Jackile ajutise hoiukodu, kus ta saab rahus olla ning harjuda inimese seltskonnaga.

Hoiukodu kirjutab:
Jack on meie juures olnud peaaegu nädala. Liigume edasi tibusammudel, kuid edasi me liigume. Pakkusime hoiukodu Jackile teades, et tema usaldus tuleb välja teenida. Katkiste hingede parandamine on midagi väga ilusat. Oleme püüdnud temaga mängida, rääkida, paitada, anda talle oma turvaline ruum, rahu, vaikus. Meie püüdlused temaga sõbraks saada on olnud hetkel ühepoolsed ning tagasitõrjutud, kuid jätkame ja ind pole kuskile kadunud. Ükski hea asi ei tule siin elus pelgalt käe viipest ja enese egoismil sõudes. Kui kass ei usalda meid (veel), on tal selleks õigus ja me austame seda.

Jacki jaoks algab elu öösel, mil pererahvas magab. See aeg on Tema aeg. Ja proovigugi pererahvas öösel vetsu minna, sest siis tuleb peitu tagasi joosta! 😃 Öösiti käib Jack tubades ringi ja uudistab kõik nurgatagused läbi. Me näeme, et tegelikult on ta väga vahva kassipoiss, kes lihtsalt pole oma kestast veel välja tulnud. Aga pole hullu, ilusad liblikad kooruvadki tasapisi 😊

Jaga

Kommentaarid

Ei ole veel ühtegi kommentaari

Kirjuta esimene kommentaar

Teie emaili ei avaldata

Sulge
×