Uues kodus

Lembit

Sugu: isane

Värvus: hall, valge

Karvkate: lühikarvaline

Vanus: 3 a.
  • Lembitu Konsumi parkla
  • kiibitud | vaktsineeritud | parasiiditõrje | ussirohi

Kassi info

Kui me jagaks kassitoas kiisudele auhindu, siis kõige töökama nurrumootori auhinna saaks kindlasti Lembit. Tema alustab meil nurrumist sellest sekundist, kui vabatahtlik kassituppa astub, kuni hetkeni, mil tuled kustutatakse ja lahkutakse. Lembit nurrus isegi arsti juures käies, lihtsalt suurest inimesearmastusest. Ta puges oma helluse, sõbralikkuse ja pehme karvaga koheselt kõigi vabatahtlike südamesse.
Seetõttu on üsna uskumatu, kuidas Lembit meie kassituppa üldse sattus. Nimelt märkas üks meie vabatahtlikest poolteist nädalat tagasi Lembitu Konsumi parklas pisikest kiisut, kes autode all nuttes ringi jooksis ja rattakoobastesse sooja ronis. Kuna kohe poe kõrval on suur Riia maantee, siis oli selge, et kassipoissi sinna jätta ei saa ning tõime ta endaga kassituppa. Kuulutasime Lembitu leidmist nii Facebookis, kodulehel kui ka poe juurde pandud plakatitel, kuid mida ei ole senimaani ilmunud, on omanik… Kahjuks tundub, et see imearmas ja mitte kellelegi mitte kunagi midagi halba teinud kiisu oli lihtsalt sinna parklasse poetatud ja kellegi teise probleemiks jäetud.
Me ei suuda isegi ette kujutada, milline inimene vaid mõnekuuse kassikese nii ohtlikku kohta maha jätab. Lembit on tõesti tõeline musterkass ja iga kassivõtja unistus. Anna kassikesele uus võimalus ja paku talle päris enda hoolivat ja armastavat kodu, täites ankeedi kommentaaris oleval lingil.


12.10.21 Lembitu Konsumi parklast leitud hall valgega kassipoeg. Sõbralik, aga käpad-kõrvad mustad, nii et ilmselt pikemalt õues olnud. Praegu ootab turvaliselt hoiukodus oma omanikku.
Kontakt: 53024599

Kommentaarid

Ei ole veel ühtegi kommentaari

Kirjuta esimene kommentaar

Teie emaili ei avaldata

Sulge
×