Uues kodus

Carter

Sugu: isane

Värvus: must

Karvkate: lühikarvaline

Vanus: 10 a.
  • kodust
  • kastreeritud | kiibitud | vaktsineeritud | parasiiditõrje | ussirohi

Kassi info

Kas tahad endale kassi, kes eelistab inimeste seltskonda, tuleks sulle sülle ja kaissu ning oleks tõeliselt töökas kodukontori assistent? Siis ei pea sa enam kauem otsima, sest Carter on koju minekuks valmis ja ootab sind ainult endale järele! Ta on tõepoolest täpselt selline nurrik, keda kõik tavaliselt kassi võtmisel otsivad. Sõbralik kassipoiss lööb lausa õnnest nurru, kui saaks lihtsalt päev läbi inimeste seltskonda nautida.

Hoiukodu ütleb, et Carter on kõige rahulikum, leebem ja sõbralikum kass, keda ta on terves oma elus kohanud. Ka meie oleme täiesti selle hinnanguga nõus! Olgugi, et võõrastega on kassike algul pisut tagasihoidlik, siis pisut tutvudes muutub ta kohe tõeliseks sülekiisuks. Carter armastab lesida arvutis töötavate inimeste läheduses ja pärast tööpäeva ronib valjuhäälselt jälle sülle paisid nuruma, sest inimesele moraalseks toeks olemine on ju raske töö, mis vajab preemiat!

Carter on erakordselt puhas ja viisakas kiisu, ta teritab küüsi vaid selleks ettenähtud kohas ja liivakastis käies ei loobi kunagi liiva üle terve toa laiali. Isegi magamiskohaks valib ta kõige meelepärasemalt just sellise koha, mis on just ära koristatud! Carter ei ole veel leidnud ühist keelt teiste kassidega, kuid huvitaval kombel on ta oma tulevast kodu nõus jagama hoopis mõne koeraga.

Kui sulle tundub, et just Carter on sinu perest puudu, siis täida ankeet ja me võtame sinuga ühendust!


Carter kaotas oma kodu, kui omanik viidi hooldekodusse. Kahjuks kasside hooldekodu meil veel ei ole.

LL

Kommentaarid

  1. Anonymous

    Nii Nii armas musirull.

Lisa kommentaar

Teie emaili ei avaldata

Sulge
×